Voorbeelden

Een aantal voorbeelden, worden hieronder genoemd van partijen waarbij Contractsignaal omzetverhogend, dan wel kostenbesparend kan werken. Uiteraard kan Contarctsignaal ook gebruikt worden door consumenten, die gewoon een goed overzicht willen hebben van alle abonnementen die ze hebben lopen. Probeer het. Tot 5 contracten is dat gratis.

De makelaar

Makelaars hebben veel te maken met huurcontracten die zij afsluiten voor verhuurders of huurders. Over het algemeen is de commerciële taak afgesloten na het sturen van de courtagenota.

Maar wat, als je de verhuurder of huurder ruim van tevoren meldt dat het huurcontract de einddatum nadert en dat er wellicht mogelijkheden zijn om opnieuw te onderhandelen ?  Het is niet moeilijk om in te zien, dat hier kansen liggen. Huurder en verhuurder zullen de makelaar dankbaar zijn voor de waarschuwing en wellicht waren er al gedachten om actie te ondernemen. Het proces komt dan in een stroomversnelling en de makelaar heeft grote kans opnieuw te kunnen bemiddelen.

De telecomdealer

Elke telecomdealer verkoopt diverse contracten van diverse leveranciers. De ene leverancier houdt de contractdata netjes bij en deelt deze met u, terwijl de andere leverancier deze liever niet met u wilt delen. Door de contracten op te slaan in Contractsignaal, kan de telecomdealer zelf op tijd contact opnemen met de afnemer en een voorstel doen voor een nieuwe aanbieding. De retentievergoeding loopt men niet mis en brengt geld in het laatje. Tevens heeft de klant een prima gelegenheid om het contract te evalueren en eventueel over te gaan naar een beter meer passend contract. Maar nog beter is, dat hij u als juiste partner meer gaat waarderen.

 

De administrateur

Als administrateur van een MKB bedrijf, bent u degene die de contracten beheert en opbergt in de ordners. Het actuele overzicht over deze contracten ontgaat u een beetje. U weet niet precies wanneer welk contract verloopt. Zolang alles hetzelfde blijft, is het prima. Totdat de baas ineens een idee krijgt om over te stappen naar een andere leverancier en wil weten, wat de voorwaarden zijn voor beëindiging van het lopende contract. U zoekt het op in de ordner en komt tot de conclusie dat het contract net verlengd is met een jaar. Wat nu als u alles had opgeslagen in Contractsignaal? U had allereerst precies geweten welke contracten wanneer zouden verlopen, maar u had dus ook pro-actief uw baas op de hoogte kunnen brengen van de binnenkort te bereiken einddatum van het contract, zodat uw baas hier op tijd een beslissing in had kunnen nemen. Een pluim voor u en wellicht kostenbesparing voor het bedrijf.

kalender

april 2021
M D W D V Z Z
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Registreer u nu