De Applet

Contractsignaal werkt door middel van een Applet op uw PC. Deze Applet kunt u downloaden en lokaal installeren op een Windows PC.
Contractsignaal werkt niet in een browser. Dit komt de veiligheid ten goede. Uiteraard is het uw verantwoording om een goed wachtwoord te gebruiken en deze regelmatig te veranderen.

Vervolgens roept u de Applet op en kunt u zich aanmelden bij Contractsignaal.

Na ontvangst van de activatie mail kunt u inloggen en uw contracten invoeren en beheren in uw eigen Content Management Systeem (CMS).

 

Een contract toevoegen

Via de knop toevoegen kunt u uw eerste contract invoeren en voorzien van de diverse variabelen om uw contract te herkennen. Tevens worden in dit scherm de start- verval- en signaleringsdata ingevoerd.
Na op opslaan gedrukt te hebben zijn uw gegevens opgeslagen en kunt u via de details knop inzoomen op het contract. U kunt nu via de knop documenten extra digitale documenten toevoegen, zoals het getekende contract of eventuele polisvoorwaarden. Hierdoor heeft u altijd overzicht over alle contracten die u beheert in Contractsignaal.

 

Registreren

Via de slideshow onderaan, kunt u in de eerste slides zien hoe u zich kunt registreren, nadat u de Applet heeft gedownload. Tevens laten de vervolgslides zien hoe u uw eerste contract invoert in Contractisngaal.
U kunt de slideshow stoppen d.m.v. de muis te parkeren op de show. Hiermee stopt de slideshow en kunt u wat langer kijken naar de getoonde slide.

 

Compleet voorbeeld via slideshow

Als u met uw muis op de slideshow staat en u ziet een handje, dan kunt u klikken en ziet u een vergroting van het scherm in een nieuw tabblad van uw browser.

Als u de muis voorbij de slide beweegt wordt de show hervat.

kalender

april 2021
M D W D V Z Z
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Registreer u nu